Httpool nodrošinās pastāvīgu bezmaksas atbalstu Latvijas jaunuzņēmumiem

Httpool nodrošinās pastāvīgu bezmaksas atbalstu Latvijas jaunuzņēmumiem

Digitālais mārketings ir viens no galvenajiem daudzu produktu un pakalpojumu pārdošanas veicinātājiem. Īpaši pandēmijas apstākļos, kad daudzi biznesi un daudzi to potenciālie klienti ir pilnībā pārcēlušies uz digitālo vidi. Apzinoties Latvijas jaunuzņēmumu potenciālu šajā vidē, uzņēmums Httpool nodrošinās pastāvīgu bezmaksas atbalstu Latvijas jaunuzņēmumiem par dažādu digitālo rīku izmantošanu. 

Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija Startin.lv ir noslēgusi saprašanās memorandu par sadarbību ar Httpool, kas ļaus vietējiem jaunuzņēmumiem izmantot konsultācijas, atbalstu un dažādus izglītojošus instrumentus, lai efektīvāk izmantotu digitālos komunikācijas un pārdošanas kanālus.

Httpool ir apņēmies sagatavot izglītojošus materiālus, kas būtu piemēroti tieši jaunuzņēmumiem, kā arī tos konsultēt par digitālā mārketinga stratēģiju. 

Latvijas Jaunzuņēmumu asociācijas valdes loceklis Toms Niparts uzsver, ka, dažāda veida tehnoloģijām strauji attīstoties, būvēt jaunus produktus un risinājumus kļūst salīdzinoši vieglāk. Taču līdz ar to arī dinamiskāk aug konkurence. Rezultātā šos risinājumus izplatīt tirgū un apgūt jaunu klientu loku kļūst sarežģītāk. Viņš norāda, ka Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija ir gandarīta uzsākt sadarbību ar Httpool komandu, piebilstot, ka tās digitālās kompetences neapšaubāmi ļaus pašmāju startapiem efektīvāk un gudrāk apgūt vadošos mūsdienu reklāmas tīklus digitālajā vidē.

Httpool ir partneris pasaulē lielākajiem sociālajiem tīkliem - Twitter, Facebook, Spotify, LinkedIn, Snapchat, Tik Tok un citiem. Uzņēmums nodrošina šo tīklu pārstāvju pieejamību tajās valstīs, kur nav to oficiālās pārstāvniecības. Līdz ar to Httpool ir pieejama vienmēr jaunākā un aktuālākā informācija par efektīvākajām reklamēšanas un komunikācijas iespējām šajos tīklos. Turklāt darba pieredze vairāk kā 30 pasaules valstīs ļaus efektīvi konsultēt jaunuzņēmumus par digitālo mārketingu dažādos specifiskos tirgos, jo startup mērķim primāri ir jābūt starptautiskai mērogojamībai.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!