Izveidota platforma ar plašām ziedošanas iespējām

Izveidota platforma ar plašām ziedošanas iespējām

Mobilo sīkmaksājumu aplikācija Mobilly bez stāvvietu apmaksāšanas risinājuma nupat tikusi pie vēl viena papildinājuma, kas saviem lietotājiem piedāvās pavisam atšķirīgas iespējas – ziedošanas platformas. Tā ikvienam Mobilly lietotājam sniegs iespēju ziedot kādam no vairākiem labdarības mērķiem, tādējādi padarot pašu ziedošanas procesu ērtu un ātru.

Jaunā ziedošanas platforma, kas ikvienam pieejama Mobilly lietotnē, piedāvā ērtas un vienkāršas ziedošanas iespējas dažādiem labdarības mērķiem. Norādīts, ka tā darbosies līdzīgi un tikpat vienkārši kā Mobilly piedāvātais stāvvietu apmaksas risinājums. Veikt ziedojumu iespējams lietotnē sadaļā “citi”, kur lietotājs pēc saviem ieskatiem varēs izvēlēties kādu no labdarības mērķiem un veikt ziedojumu.

Mobilly izpilddirektors Ģirts Slaviņš, runājot par iemesliem platformas radīšanā, norādīja uz tehnoloģiju sniegtajām iespējām – šodien maksājumu veikšana ar vienu pieskārienu ir ierasta lieta, kāpēc gan lai ziedošana nebūtu tikpat vienkārša? Tāpat viņš uzsvēra, ka līdz šim sabiedrībai piedāvātās ziedošanas iespējas bijušas novecojušas, sarežģītas, kā arī atsevišķos gadījumos, lai noziedotu, jāsamaksā komisijas maksa.

Saliekot kopā vienkāršo, mūsdienīgo un inovatīvo - visu to, kas līdz šim pietrūcis labdarības iespēju jomā Latvijā, Mobilly piedāvā apgūt jauna veida ziedošanas pieredzi. 

Pašreiz Mobilly piedāvā noziedot virknei labdarības mērķu, tajā skaitā arī sabiedrībā zināmiem projektiem, kā “Labestības diena”, “Dakteris Klauns”, “SOS mājas jauniešiem” un citiem. Tāpat iespējams savu artavu sniegt arī projektiem, kuru mērķis ir uzlabot apkārtējo vidi un risināt sabiedrībā nozīmīgas problēmas. Piemēram, “Latvijas Universitātes fonds”, “Emīla Dārziņa skola”.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!