Izveidota platforma otrreizējai biļešu tirdzniecībai

Izveidota platforma otrreizējai biļešu tirdzniecībai

Bieži vien ikdienas plāni mainās ātrāk nekā iespējams izsekot līdzi. Negaidīta plānu maiņa bieži vien rezultējas ar kādām lielākām vai mazākām problēmām, piemēram, nevarēšanu ierasties uz iecienītu kultūras vai sporta pasākumu un to, ko lai dara ar jau nopirktajām biļetēm. Šajā ziņā liekas raizes un galvassāpes aiztaupīs otrreizējās tirdzniecības platforma BilesuTirgus.lv.

BilesuTirgus.lv ir platforma, kas vien nesen oficiāli sākusi savu darbību. Tās mērķi ir atvieglot dzīvi tiem, kas paši netiek uz konkrēto pasākumu un vēlas pārdot savas jau nopirktās biļetes, un iepriecināt tos, kas varēs tikt pie savas kārotās ieejas kartes laikā, kad viss pasākums jau izpārdots.

Uzņēmuma pārstāvis Jānis Ābele norādījis, ka katra BilesuTirgus.lv platformā ievietotā biļete tiek rūpīgi pārbaudīta. Pārdevējs tajā var reģistrēties vienīgi ar sociālā tīkla Facebook palīdzību vai ar internetbankas starpniecību. Platformā arī padomāts par iespējamiem krāpšanas mēģinājumiem, tāpēc nauda par tajā pārdoto biļeti pārdevējam tiek pārskaitīta nākošajā dienā pēc konkrētā pasākuma.

Tāpat BilesuTirgus.lv izveidotāji padomājuši arī par tiem, kas samaksu par katru pārdoto biļeti vēlas saņemt ar būtisku uzcenojumu. Platformā noteikts, ka biļetes maksimālais uzcenojums, salīdzinot ar tās oriģinālo cenu, nevar būt lielāks par 20%. Šāds limits paredzēts ar nolūku, lai biļetes īpašnieks varētu atgūt komisijas maksu, ko veicis biļetes iegādes brīdī.

Kā norādījuši platformas izveidotāji – uzņēmums nākotnē plāno arī paplašināties, piedāvājot otrreizējas biļešu tirdzniecības pakalpojumus ne vien Latvijā un Baltijā, bet arī plašākā mērogā.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!