Google izveidojusi īpaši jaunuzņēmumu vadītājiem domātu virtuālo skolu

Google izveidojusi īpaši jaunuzņēmumu vadītājiem domātu virtuālo skolu

Tehnoloģiju kompānija Google savā blogā informējusi, ka šodien oficiāli atklāj savu startapu skolu (Startup School). Tā pamatā piedāvās dažādus bezmaksas tiešsaistes kursus jaunuzņēmumu vadītājiem. Sākotnēji tajā iegūt jaunas zināšanas par biznesa vadību un attīstību būs iespēja jaunajiem uzņēmējiem no Āzijas un Klusā okeāna reģiona.   

Jaunuzņēmumu skolas galvenais mērķis ir sniegt dalībniekiem pareizos instrumentus un nepieciešamās prasmes, kas noderēs veiksmīgai biznesa attīstībai, uzņēmuma paplašināšanai un citu darbības virzienu apgūšanai. 

Paredzēts, ka apmācības notiks divas līdz trīs reizes nedēļā e-vidē.

Jaunie uzņēmēji tiks iepazīstināti ar tādiem noderīgiem Google biznesa rīkiem kā Google Ads, Google Analytics un Google Cloud, kā arī to pielietojumu biznesā.

Tāpat būs iespēja noklausīties lekcijas par digitālo mārketingu, produkta attīstību, uzņēmējdarbības stratēģiju un citām biznesā noderīgām tēmām, ko pasniegs pieredzējuši Google darbinieki, uzņēmēji, kā arī nozares eksperti. 

Būtiski, ka jaunuzņēmumu skolas ietvaros pasniegtās apmācības nebūs pirmās šāda veida nodarbības, ko Google organizē. Google for Startups vadītājs Maikls Kims (Michael Kim) stāsta, ka kompānija jau gadiem piedāvā dažādus kursus, kas fokusēti tieši uz startapiem. Vienlaikus pagājušais gads bija pirmais, kad šāda veida apmācības norisinājās tikai online vidē. Piemēram, astoņu nedēļu apmācību programma Google for Startups Immersion: Women Founders, kas domāta Āzijas un Klusā reģionā sievietēm - uzņēmējām, pilnībā norisinājās tiešsaistē. Tas acīmredzot izrādījies visai veiksmīgs variants, tādēļ šāda veida formātā nolemts piedāvāt arī plašāka profila nodarbības jaunajiem uzņēmējiem. 

Jācer, ka arī jaunajiem uzņēmējiem Latvijā kādu dienu tiks piedāvāta šāda vai līdzīga iespēja papildināt savas zināšanas biznesa vadībā un veiksmīgā attīstībā. 

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!